Yoga grundläggande

Yoga grundläggande

Vi har uthyrningsfaciliteter för möjlighet att lära sig yogas grundläggande rörelser, eller begagnade rörelser som förbereder kropp och själ för själva yoga. Dessa rörelser är säkra att göra och utförs samordnade med videoriktningar i våra kvatrar. Dessa rörelser frigör kroppen från stress, ger rörlighet och lätthet i kroppen och lederna, stärker ryggraden och stöder musklerna som ger kropp och själ jämnhet genom dessa metoder på sätt som är synliga i vardagen. Detta kommer att leda till bättre hälsa och mer ren livsglädje. Kom och upplev yogagrunderna med oss!

yoga ruokolahti

varning

 

Dessa rörelser av grundläggande yoga utvecklas inte av oss och all möjlig utbildning i våra lokaler sker helt på vårt eget ansvar och på egen fri vilja. Vi debiterar kunden för hyran på kvatrarna, inte för någon utbildning, för att säkerställa att detta genomförs helt. Vi har ingen handledare, men ingen kan förneka dig från att fråga råd från någon annan praktikant om att göra något som du gör på egen fri vilja och initiativ.

 

Om du bestämmer dig för att träna dessa rörelser bör du ha en lätt eller tom mage. Det vill säga ett gap på minst två timmar före föregående måltid. Om du är gravid, har ett bråck eller annat obehag eller är sjuk, bör du också lämna en utbildning av vad som helst åt sidan och vända dig till en läkare eller en läkare.