Karelian Fit

Boende Ruokolahti

Boende i Ruokolahti, södra Karelen – Olkka Ranch! Ett bra alternativ till Lappeenranta hotell eller Imatra Spas. Vår tjänst är mer varierad än ett vanligt hotell. Du kan kolla vår prislista på sidan “Prislista”.

 

Vi erbjuder enkel, dubbel, trippel och delat boende i vår balsal. Ditt boende på ranch har ljus, atmosfärisk inredning, och hallen är inredd och mysig. Våra sängar prisas för att ge djupa och uppfriskande drömmar tack vare deras goda ryggstöd. Luftkonditionering, en TV och en bekväm bäddsoffa ger dig också ett bekvämt besök. Vår tjänst är en Bed & Breakfast, så det är lite mer omfattande och personliga än hotell.

 

När du bor på Olkka Ranch har du tillgång till en gasgrill, vedgrill, mikrovågsugn och vattenkokare. Vi tillhandahåller även cateringtjänst. Vi tillverkar pizzor från autentiska, vedeldade italienska pizzaugnar och erbjuder meny efter beställning. Välkommen till Ruokolahti!

 

Ruokolahti har en rik historia från stenåldern till andra världskriget. Till exempel kan du utforska gamla stenmålningar eller ta några fantastiska naturstigar. Det finns också gamla antika bosättningar och gamla diken. Lappeenranta Airport och Imatra ligger också inom köravstånd.

accommodation ruokolahti facilities
accommodation ruokolahti facilities
Accommodation ruokolahti facilities