Boende Ruokolahti

Boende Ruokolahti

Boende i Ruokolahti – södra Karelen, i Saimasjön!

Ett utmärkt alternativ till stadens buller och rörelse. På Olkka Ranch vilar sinnet och kroppen i hjärtat av naturen. Hästarna som går i sina paddockar, tystnaden i naturen och den lugna atmosfären i kombination med kroppsvård är utmärkta precisionsmedel för stress, utmattning och sömnlöshet.

Vi erbjuder enkel-, dubbel- och trippelrum samt sovsalar i vår balsal. Under vistelsen på Ranch är anläggningarna ljusa och stämningsfulla, och hallen är inredd och mysig. Våra sängar är berömda för att ge djup och uppfriskande sömn tack vare sin solida styrka. Luftkonditionering, Digi-TV och en bekväm bäddsoffa ger också de nödvändiga elementen av modernitet till det historiska temat. Vår service är mer varierad än hotellet och du kan se vår prislista för tjänster på sidan ”Prislista”.

När du bor på Olkka Ranch hittar du en gasgrill, vedgrill, mikrovågsugn och vattenkokare. Vi erbjuder även catering. Vi gör pizzor från en äkta, vedeldad italiensk pizzaugn och erbjuder både menyer och menyer att beställa. Välkommen till Ruokolahti!

Boende i Ruokolahti – en upplevelse värt att uppleva

Ruokolahti är känt av naturen, till exempel är Kummakivi en balanserande sten som ligger 61 ° 29 ’36 .4596 ”norr, 28 ° 25 ’45 .5016” öster om Ruokolahti och är skyddad. I väster ligger sjön Saimaa och i öster finns hundratals mindre sjöar. Ryggarna på kvarteret passerar genom området. Villmanstrandas flygplats och Imatra ligger en kort bilresa bort.

Ruokolahti har en rik historia från stenåldern till andra världskriget. Du kan till exempel utforska gamla stenmålningar eller ta in de underbara naturstigarna. Det finns också antika gamla bosättningar och gamla diken i närheten. Den berömda skytten Simo Häyhä bodde i Ruokolahti i 57 år efter vinterkriget 1939–40. Han är begravd på kyrkogården i Ruokolahtikyrkan.


Boka nu

accommodation ruokolahti facilities


accommodation ruokolahti facilities


Accommodation ruokolahti facilities