Karelian Fit

Boende Ruokolahti

Boende i Ruokolahti, södra Karelen, vid Saima-sjön! Ett bra alternativ till stadsbrus och rörelse. Olkka Ranch vilar i naturens barm. Hästar som springer i sina inhägnader, tystnaden i naturen och den lugna atmosfären, i kombination med kroppsvård, är utmärkta botemedel mot stress, trötthet och sömnlöshet.

Vi erbjuder enkel, dubbel, trippel och delat boende i vår balsal. Ranchen har en ljus och atmosfärisk inredning, och hallen är inredd och mysig. Våra sängar är hyllade för att ge djupa och uppfriskande drömmar tack vare deras robusta stöd. Luftkonditionering, Digi-TV och en bekväm solstolssoffa ger också de nödvändiga elementen av komfort till det historiska temat. Vår tjänst är mer varierad än ett vanligt hotell. Du kan kontrollera vår prislista på sidan “Prislista”.

När du bor på Olkka Ranch har du tillgång till en gasgrill, vedgrill, mikrovågsugn och vattenkokare. Vi tillhandahåller även cateringtjänst. Vi tillverkar pizzor från autentiska, vedeldade italienska pizzaugnar och erbjuder meny efter beställning. Välkommen till Ruokolahti!

Ruokolahti har en rik historia från stenåldern till andra världskriget. Till exempel kan du utforska gamla stenmålningar eller ta några fantastiska naturstigar. Det finns också gamla antika bosättningar och gamla diken. Lappeenranta Airport och Imatra ligger också inom köravstånd.

accommodation ruokolahti facilities
accommodation ruokolahti facilities
Accommodation ruokolahti facilities