Karelian Fit

Majoitus Ruokolahti

Majoitus Ruokolahdella Etelä-Karjalassa, Saimaan sylissä! Erinomainen vaihtoehto Lappeenrannan hotelleille tai Imatran kylpylöille. Palvelumme on moninaisempi kuin hotellin ja hinnastomme palveluille voit tarkastaa “Hinnasto” -sivulta.

Tarjoamme yhden, -kahden ja kolmen hengen huoneita sekä yhteismajoitusta juhlasalissamme. Majoituksessanne ranchilla on valoisa sekä tunnelmallinen sisustus, sekä sali on koristeltu ja kodikas. Vuoteemme ovat kehuttuja tarjoamaan syvät ja virkistävät unet hyvän rangan tukevuudensa ansiosta. Myös ilmastointi, TV sekä mukava löhösohva tuovat viihtyvyyttä. Palvelumme on Bed & Breakfast, joten se on hieman laajempi ja persoonallisempi, kuin hotelleilla.

Majoittuessanne Olkka Ranchilla, on käytössänne kaasugrilli, puugrilli, mikro sekä vedenkeitin. Tarjoamme myös catering palvelua. Valmistamme pizzat aidosta, puukäyttöisestä Italialaisesta pizzauunista sekä tarjoamme menun kuin menun tilauksesta. Tervetuloa majoittumaan Ruokolahdelle!

Ruokolahdella on rikas historia aina kivikaudelta toiseen maailmansotaan asti. Voit esimerkiksi tutustua vanhoihin kalliomaalauksiin tai kiertää upeita luontopolkuja. Lähellä on myös antiikkisen vanhoja asutusrakennelmia sekä vanhoja juoksuhautoja. Myös Lappeenrannan lentokenttä ja Imatra ovat ajomatkan sisällä.

majoitus ruokolahti tilat
majoitus ruokolahti tilat
majoitus ruokolahti tilat