Karelian Fit

Majoitus Ruokolahti

Majoitus Ruokolahdella Etelä-Karjalassa, Saimaan sylissä! Erinomainen vaihtoehto kaupungin melulle ja melskeelle. Olkka Ranchilla mieli ja keho lepää luonnon helmassa. Aitauksissaan käyskentelevät hevoset, luonnon hiljaisuus ja kiireetön ilmapiiri yhdessä kehonhuollon kanssa ovat erinomaisia täsmälääkkeitä stressille, uupumukselle ja unettomuudelle.

Tarjoamme yhden, -kahden ja kolmen hengen huoneita sekä yhteismajoitusta juhlasalissamme. Ranchilla on valoisa ja tunnelmallinen sisustus, sekä sali on koristeltu ja kodikas. Vuoteemme ovat kehuttuja tarjoamaan syvät ja virkistävät unet rangan tukevuutensa ansiosta. Myös ilmastointi, Digi-TV sekä mukava löhösohva tuovat tarvittavat elementit nykyaikaa historialliselle teemalle. Palvelumme on moninaisempi kuin hotellin ja hinnastomme palveluille voit tarkastaa “Hinnasto” -sivulta.

Majoittuessanne Olkka Ranchilla, on käytössänne kaasugrilli, puugrilli, mikro sekä vedenkeitin. Tarjoamme myös catering palvelua. Valmistamme pizzat aidosta, puukäyttöisestä Italialaisesta pizzauunista sekä tarjoamme menun kuin menun tilauksesta. Tervetuloa majoittumaan Ruokolahdelle!

Ruokolahdella on rikas historia aina kivikaudelta toiseen maailmansotaan asti. Voit esimerkiksi tutustua vanhoihin kalliomaalauksiin tai kiertää upeita luontopolkuja. Lähellä on myös antiikkisen vanhoja asutusrakennelmia sekä vanhoja juoksuhautoja. Lappeenrannan lentokenttä ja Imatra ovat hetken ajomatkan sisällä.

majoitus ruokolahti tilat
majoitus ruokolahti tilat
majoitus ruokolahti tilat