Majoitus Ruokolahdella

Majoitus Ruokolahdella

Etelä-Karjalassa, Saimaan sylissä!

Majoitus Ruokolahti. Olkka Ranch on erinomainen vaihtoehto kaupungin melulle ja ärsykkeille. Olkka Ranchilla mieli ja keho lepää luonnon helmassa. Aitauksissaan käyskentelevät hevoset, luonnon hiljaisuus ja kiireetön ilmapiiri yhdessä kehonhuollon kanssa ovat erinomaisia täsmälääkkeitä stressille, uupumukselle ja unettomuudelle.

Tarjoamme yhden, -kahden ja kolmen hengen huoneita sekä yhteismajoitusta juhlasalissamme. Majoittuessasi Ranchilla, tiloissa on valoisa ja tunnelmallinen sisustus, sekä sali on koristeltu ja kodikas. Vuoteemme ovat kehuttuja tarjoamaan syvät ja virkistävät unet rangan tukevuutensa ansiosta. Myös ilmastointi, Digi-TV sekä mukava löhösohva tuovat tarvittavat elementit nykyaikaa historialliselle teemalle. Palvelumme on moninaisempi kuin hotellin ja hinnastomme palveluille voit tarkastaa ”Hinnasto” -sivulta.

Majoittuessanne Olkka Ranchilla, on käytössänne kaasugrilli, puugrilli, mikro sekä vedenkeitin. Tarjoamme myös catering palvelua. Valmistamme pizzat aidosta, puukäyttöisestä Italialaisesta pizzauunista sekä tarjoamme menun kuin menun tilauksesta. Tervetuloa majoittumaan Ruokolahdelle!

Ruokolahti majoitus – kokemisen arvoisia elämyksiä

Ruokolahti tunnetaan luonnostaan, esimerkiksi Kummakivi on tasapainottava kallio, joka sijaitsee 61 ° 29 ’36.4596 ”pohjoisessa, 28 ° 25’ 45.5016” itäpuolella Ruokolahdessa ja on suojattu. Lännessä on Saimaa ja idässä satoja pienempiä järviä. Salpausselän harjanteet kulkevat alueen läpi. Lappeenrannan lentokenttä ja Imatra ovat hetken ajomatkan sisällä.

Ruokolahdella on rikas historia aina kivikaudelta toiseen maailmansotaan asti. Voit esimerkiksi tutustua vanhoihin kalliomaalauksiin tai kiertää upeita luontopolkuja. Lähellä on myös antiikkisen vanhoja asutusrakennelmia sekä vanhoja juoksuhautoja. Kuuluisa ampuja Simo Häyhä asui Ruokolahdessa 57 vuotta talvisodan 1939–40 jälkeen. Hänet on haudattu Ruokolahden kirkon hautausmaalle.

 


Varaa nyt

majoitus ruokolahti tilat


majoitus ruokolahti tilat


majoitus ruokolahti tilat