Joogan perusteet

Joogan perusteet

Tarjoamme tilavuokraa mahdollisuudelle opetella joogan perusliikkeitä, taikka liikkeitä, jotka valmistavat kehoa ja mieltä varsinaista joogaa varten. Liikkeet ovat turvallisia tehdä ja ne toteutetaan koordinoidusti video-ohjauksen kera tiloissamme. Liikkeet vapauttavat kehoa stressistä, tuovat liikkuvuutta sekä keveyttä kehoon ja niveliin, vahvistavat selkärankaa sekä tukilihaksistoa ja tuovat sujuvuutta kehoon ja mieleen näiden vapautuksien myötä tavoilla, jotka näkyvät arjessa. Tämä johtaa parempaan terveyteen ja lisää puhdasta elämän nautintoa. Tule ja koe!

Vastuuvapauslauseke

Liikkeet eivät ole itse kehittämiämme, sekä kaikki mahdollinen harjoittelu tiloissamme tapahtuu täysin omalla vastuulla sekä omasta tahdosta. Laskutamme asiakasta tilavuokrasta, emmekä harjoittelusta varmistaaksemme tämän toteutumisen. Meillä ei ole joogaohjaajan koulutusta, joten emme itse voi opettaa liikkeitä. Liikkeet opitaan koordinoidusti videolta.

Jos päätät harjoitella näitä liikkeitä, sinulla tulisi olla kevyt tai tyhjä vatsa. Eli vähintään kahden tunnin rako ennen edellistä ruokailua. Jos olet raskaana, tai sinulla on tyrä taikka muu vaiva tai olet sairas, tulee sinun myös jättää harjoittelu sikseen ja kääntyä lääkärin puoleen harjoittelun sijaan.